A PSD szóvivője elhatárolódott a botránykeltésért megbírságolt párttársától


-A A+„Nincs rendjén”, ahogy Adrian Solomon képviselő viselkedett – jelentette ki szerdán a Szociáldemokrata Párt szóvivője, Lucian Romaşcanu. Solomont egy másik PSD-s képviselővel, Ioan Irinel Stativăval együtt rendőrök bírságolták meg, miután kedden botrányosan viselkedtek egy bukaresti gyorsétteremben.

„Sajnos a felvételeken látottak alapján a dolgok nincsenek rendben. Egy párttag kihágásáról van szó, de szeretném, ha mindenki megértené, hogy ami történt, az nem képviseli a pártot. Mindannyian tudjuk, hogy az elmúlt időszakban a PSD nagyon korrektül viselkedett. Most megtörtént ez az incidens, de ehhez képest a kormány tagjai, akiknek a példamutatás lenne a feladatuk, sokkal több rossz példát nyújtottak” – mondta Romaşcanu.

Hozzátette: helyteleníti Adran Solomon viselkedését. Solomon egyébként Romaşcanu szerint már bejelentette, hogy fellebbezni fog a két jegyzőkönyv ellen, amelyek alapján megbírságolta a rendőrség. „Nézőpontunk szerint egy ilyen viselkedés elfogadhatatlan” –szögezte le.

HIRDETÉSEZT OLVASTA MÁR?

X