Ciolacu a saját rosszullétéről: a stressz, a fáradtság és az államfő nyilatkozatai okozták

Marcel Ciolacu képviselőházi elnök, a Szociáldemokrata Párt (PSD) ügyvivő elnöke szerda este úgy nyilatkozott az Antena 3-nak, hogy a fáradtság, stressz és a Klaus Iohannis elnök PSD-ellenes nyilatkozatai következtében érzett idegesség okozta rosszullétét a napokban.

Ciolacu azt mondta, május 10-i sajtótájékoztatóján azért lett rosszul, mert megviselte a stressz, a fáradtság, és hajlamos a vérnyomásesésre, amikor huzamosabb ideig áll lábon. „Bonyolult időszak volt. Sok minden összegyűlt, az utóbbi hetekben fokozott volt a politikai csatározás is, és nagyon súlyos vádak hangzottak el. Igen, az államelnök részéről is” – mondta a PSD ideiglenes elnöke. Marcel Ciolacu ugyanakkor kijelentette, „100 százalékban munkaképes", és csütörtöktől ismét dolgozik.

Klaus Iohannis április 29-én úgy nyilatkozott: a Szociáldemokrata Párt (PSD) segített az RMDSZ-nek abban, hogy átmenjen Székelyföld autonómiastatútumának tervezete a képviselőházon. Iohannis szerint lehet, ezáltal jobban megértik az emberek, miért ragaszkodott az előre hozott parlamenti választásokhoz. „Nem szeretném, hogy a PSD döntsön a nemzet fontos ügyeiről. Ez megengedhetetlen, és amíg én vagyok Románia elnöke, egy ilyen törvény nem fog létezni" – nyomatékosította.

(Nyitókép forrása: Marcel Ciolacu Facebook-oldala)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?