„Jó útra terelni Csíkszeredát” – lezárta kampányát Korodi Attila

Csütörtökön rövid sajtóeseményen zárta másfél hónapos kampányát Korodi Attila. A Csíkszereda polgármesteri jelöltségéért az RMDSZ színeiben ringbe szálló politikus a csíkszeredai zöldségpiac szomszédságában tartott sajtóeseményén jelen voltak Korodi Attila önkormányzati képviselő-jelölt csapatának tagja is.

„Csíkszeredában nagyon sok régi problémára kell megoldást találni, de számos olyan új kihívással is szembe kell néznünk a közvetkező évtizedben, amelyeknek elkerülése, meg nem oldása komoly problémákat okozhat városunkban” – kezdte a polgármesterjelölt-aspiráns. A politikus elmondta: a polgármester-jelöltségért folyó kampány másfél hónapja során nagyon sok pozitív visszajelzést kapott a lakosság részéről. „Látszik az, hogy Csíkszeredában igény van arra, hogy új sebességbe kapcsoljuk a várost és új lendülettel adjunk választ a jövő kihívásaira” – fogalmazott.

Mint elmondta: „A komoly munka majd akkor kezdődik, ha a csíkszeredaiak bizalmat szavaznak nekünk. Arra kérjük a csíkszeredaiakat, hogy bízzanak bennünk. Csíkszereda jövője akkor van biztos kezekben, ha olyan emberek vezethetik, akik perspektívákban gondolkodnak, jövőképet fogalmaznak meg és ehhez eszközöket is hozzárendelnek”.

Korodi Attila megemlítette, hogy 43 különböző fórumon vett részt a január 22-i bejelentését követően, amikor nyilvánvalóvá tette, hogy harcba száll Csíkszereda polgármesteri székéért. Ezeken az alkalmakon mintegy 1 500 emberrel sikerült személyesen megosztani gondolatait. „Csíkszeredában választ kell adni gazdaságfejlesztési kérdésekre, a munkahelyteremtés kérdéseire, a közbiztonság problematikájára, a lakásvásárlás és lakásbérlés témakörére, vagy akár a forgalom, a parkolás problémáira. Ezek olyan kérdéskörök, amelyeket nem tudtunk, de nem is akartunk megkerülni. Mi egy nyitott városban hiszünk. Egy olyan városban, amely beengedi a tudást, a jót, a véleményeket és egy olyan városvezetésben, amely kinyitja az önkormányzat kapuit” – zárta gondolatait Korodi Attila.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?