Előválasztások Csíkszeredában: vitázni fog jövő héten Ráduly Róbert és Korodi Attila

Ráduly Róbert polgármester pénteken bejelentette, hogy vállalja a vitát Korodi Attila képviselővel, aki a kihívója az RMDSZ csíkszeredai előválasztásain.

Három napot jelölt ki a Csíki Területi RMDSZ a nyilvános vitákra a közelgő előválasztások előtt. Ezek keretében fejthetik ki véleményüket Csíkszereda városának helyzetéről és ismertethetik elképzeléseiket a székelyföldi megyeszékhely RMDSZ színeiben indulni kívánó jelöltaspiránsok.

Ráduly Róbert Kálmán jelenlegi polgármester a pénteki tanácsülés zárásaként jelentette be, hogy vállalja a nyilvános vitát kihívójával, Korodi Attilával. Ráduly és Korodi, valamint az őket támogató tanácsosjelölt-aspiránsok a jövő héten csapnak össze. A viták sorát az Ólommadárban indítják március 2-án, hétfőn, majd az egyik csíkszeredai szórakozóhelyen, a Grundban folytatják március 4-én szerdán és március 6-án pénteken.

A vita kezdési időpontja mindhárom napon 18 óra. A vitákon részt vevők névsora pontosan még nem ismert, az azonban biztosnak tűnik, hogy Ráduly Róbert Kálmán és Korodi Attila szerdán és pénteken lesznek jelen. Az események a Facebookon, élő adásban is követhetőek lesznek mindhárom napon.

Korábban Korodi Attila egy moderált vitát javasolt, míg Ráduly Róbert Kálmán heti szokásos rádió-interjújában úgy fogalmazott: akár naponta kész vitázni kihívójával moderálás nélkül, akár a rádió stúdióban is. A vitasorozat Facebook-eseménye elérhető itt.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?