Helyhatósági választások: Korodi Attila bemutatta tanácsosjelölt-csapatát


-A A+Bemutatta tanácsosjelölt-csapatát Korodi Attila, azt követően, hogy januárban bejelentette: megpályázná Csíkszereda polgármesteri székét. 

Szombaton, február elsején sajtótájékoztató keretében mutatta be azt a 11 tanácsosjelöltet, akikkel csapatban dolgozna egy olyan Csíkszeredáért, ahová a fiatalok boldogan térnek haza, ahol az idősek biztonságban érzik magukat, ahol az egészségügy betegközpontú, ahol megfelelő körülmények vannak biztosítva a befektetéseknek, és ahová, ha vendég jön, akkor Nyugat-Európában érzi magát – olvasható a politikus sajtóirodájának közleményében. 

Korodi Attila elmondta, egy olyan csapat állt mögé, amelyben a szakértelem és az elkötelezettség egyszerre megvan: „Csapatunkban van idős, fiatal, ügyvéd, orvos, vállalkozó, pszichológus, intézményvezető, sporttanácsadó, világjáró, egyszóval nem túlzás kijelenteni, hogy a város lakói képviselve vannak. A csapatban vannak olyanok, akik folytatni szeretnék tevékenységüket az önkormányzati képviselő-testületben, és azokban, akik most először vállalnak ilyen tevékenységet, van néhány közös dolog: a lendület, a nyitottság és a változásra való igény.

Az önkormányzati képviselő-jelöltek listája:
1. Ábrahám Előd Lajos, sporttanácsadó, önkormányzati képviselő
2. dr. Ambrus Lilla, családorvos
3. András Hunor-Jenő, környezetmérnök, vállalkozó, önkormányzati képviselő
4. Bardócz László, vállalkozó, önkormányzati képviselő
5. dr. Bodor Zsolt, egyetemi oktató, dékánhelyettes
6. Bors Béla, önkormányzati képviselő, jogász
7. Kálmán Dénes, ügyvéd
8. Sógor Enikő, pszichológus és pszichoterapeuta, a Prosperitas Vitae Egyesület elnöke és a Korai fejlesztő és rehabilitációs központ vezetője
9. Szikszai Tamás, ügyvéd
10. Varga Csaba, közgazdász, vállalkozó, tréner
11. Vizoli Zoltán, eladási szakember és világjáró

Korodi szerint csak akkor tudják megvalósítani a kitűzött célokat, ha csapatban gondolkodnak: És ami talán fontosabb, csapatban dolgozunk. Egy olyan csapatban, amelyben a legértékesebb eszköz a szakember véleménye. Olyan csapatban, ahol a kompetencia a fontos. Egy olyan csapatban, ahol mindenkinek megadatik, hogy konstruktívan lépjen fel, ötleteivel jobbá tegye a várost. Én egy ilyen csapatban gondolkodom és ilyen csapatban akarok dolgozni: mert csak így születhetnek jó dolgok, csak így lehet erős egy város.

Meggyőződésem, hogy alázattal, sok munkával a rövid és hosszú távú terveinket is sikerre visszük az elkövetkező 10 évben. Hiszen az új évtizedben új megoldásokat, új perspektívákat kell adni Csíkszereda régi problémáira, és új lendülettel kell az új feladatok elé állni” – fogalmazott a szombat délelőtti sajtótájékoztatón.

Mint ismert, március 7-én előválasztás keretében dől el, hogy az idei helyhatósági választásokon ki lesz az RMDSZ csíkszeredai polgármester-jelöltje. Ráduly Róbert jelenlegi városvezető közel két hete jelentette be, hogy továbbra is Csíkszereda polgármestereként kíván tevékenykedni, Korodi Attila képviselő pedig rá egy napra közölte, hogy ő is indul a megmérettetésen. Utóbbi március 4-ére nyilvános vitát kezdeményezett azoknak a jelölteknek a részvételével, akik az RMDSZ színeiben indulnának a csíkszeredai polgármesteri tisztségért.
HIRDETÉSEZT OLVASTA MÁR?

X