banner_xRg6ZFl6_Koldok_970x250.gif
banner_30Cewl4A_Copy of 1_300x250.gif

Tomac: a PSD vezette be a különnyugdíjakat, bizonyítsa be, hogy el meri törölni ezeket

A Szociáldemokrata Párt (PSD) vezette be a különnyugdíjakat, bizonyítsa be, hogy el meri törölni ezeket, mert máskülönben az Eugen Teodorovici által emlegetett szolidaritási adó nem egyéb „olcsó arculatfényezésnél” – jelentette ki pénteken Eugen Tomac, a Népi Mozgalom Párt (PMP) elnöke, a párt országos végrehajtó tanácsa ülésének megnyitóján.

„Amit Teodorovici mond, az nagy hazugság. A PSD speciális nyugdíjakat vezetett be a képviselők számára, a PSD különnyugdíjakat vezetett be a polgármesterek számára, amit most csinálnak az egy olcsó arculatfényezés. Szüntessék meg a különnyugdíjakat, megvannak hozzá az eszközeik, bizonyítsák be, hogy van bátorságuk hozzá. Ha nem, akkor az egész nem egyéb olcsó retorikai húzásnál” – szögezte le Tomac.

Eugen Teodorovici pénzügyminiszter a PSD végrehajtó bizottságának ülésén vetette fel, hogy úgynevezett szolidaritási adót vetnének ki a 10 ezer lejt meghaladó speciális – volt rendőrőknek, katonatiszteknek, belügyi alkalmazottaknak, titkosszolgálati alkalmazottaknak stb. járó – nyugdíjakra, később pedig úgy fogalmazott, hogy minden 10 ezer lejt meghaladó nyugdíjat megadóztatnának.

banner_4BtporpC_300x250-HU.jpg

Kapcsolódók

banner_33n1iUxf_maltai-970x250.gif
banner_jpL2NADm_maltai-300x250.gif

Kimaradt?