A PNL szerint „műveletlenek és tolvajok” vezetik az országot

Felsorakozunk a Nemzeti Liberális Párt (PNL) és Románia zászlaja alá egy olyan ellenséggel szemben, amely csúfot űzött az országból - jelentette ki vasárnap Konstancán a PNL elnöke, aki a párt európai parlamenti jelöltjeivel együtt a délkeleti régió választottjaival, a párt tagjaival és szimpatizánsaival találkozott.

„Ma csatába indulunk, amely csak a PNL és Románia győzelmével érhet véget. Azért jöttünk, hogy felsorakozunk a Nemzeti Liberális Párt és Románia zászlaja alá egy olyan ellenséggel szemben, amely csúfot űzött az országból, s amely a tengerszint alá süllyesztette Romániát” - hangoztatta Orban.

A liberális pártelnök szavai szerint "elege van abból", hogy az országot „műveletlenek és tolvajok” vezetik, olyan „politikai kalandorok”, akik nevetségessé teszik Európában, akik annyira „elbolondították a szegény emberek eszét”, hogy nem látják a romániai valóságot.

 

Megjegyezte: eljött az idő, hogy a PNL átvegye a hatalmat és a fejlődés felé vezesse Romániát. Azt mondta: korrupciómentes egészségügyet akar, ahol a megelőzésen van a hangsúly, egy olyan országot, ahol többen vállalkoznak, mert mindenkinek, aki jobb szolgáltatásokat akar nyújtani „partnerei lesznek az önkormányzatok és a kormány”, s ahol az önkormányzatok „tiszta és átlátható” kritériumok szerint részesülnek támogatásban.

A PNL elnöke felszólította a polgárokat, hogy május 26-án „szabadítsák fel” az országot.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?