Liviu Dragnea is üzent egyet az új évre a választóknak

2019-ben egy méltó, igazságos és gazdaságilag fejlett Romániáért dolgozunk - fogalmazott hétfőn késő este közzétett újévi üzenetében Liviu Dragnea, a képviselőház elnöke.

„A harmadik évébe lépünk annak az időszaknak, amelyben együtt próbáljuk meg visszaadni a román nemzet méltóságát és egy jobb életbe vetett hitét. (...) Sok mindent megvalósítottunk az utolsó esztendőben és továbbra is a normalitás országának építésén dolgozunk” - írta Facebookon a jogerősen felfüggesztett börtönre ítélt politikus.

 

A Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke meggyőződését fejezte ki, hogy 2019-ben nem folytatódhatnak az egyesek által űzött „kicsinyes politikai játékok”, és hangsúlyozta: Románia óriási fejlődési potenciállal rendelkezik, meghatározó szerepet játszhat Európában és nem csak.

„Szeretjük hazánkat és van erőnk és bátorságunk, hogy határozottan szembeszálljunk minden önkénnyel és ellenséges érdekkel, akármilyen irányból is jöjjenek ezek. És nem utolsó sorban továbbra is erősen hiszünk Romániában! Isten minket úgy segítsen! Boldog új évet minden románnak, akárhol is él, boldog új évet Romániának! - zárul Liviu Dragnea újévi üzenete.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?