Jézus jelenlétéről beszélt Tusványoson Orbán Viktor fia

 Barátom, Jézus címmel  tartott előadást Tusványoson Orbán Viktor miniszterelnök fia.

"Nem az határozza meg az életedet, hogy hány embernek adtad oda magad, hány férfival vagy nővel voltál bulikban, vagy máshol" - erről beszélt Tusványoson a Felház keresztény mozgalom egyik vezetője, Orbán Gáspár. A budapesti egyetemisták alapította mozgalom egyik alapítója Barátom, Jézus címmel tartott előadást, amelyben elmondta, ő 22 éves koráig leginkább csak a szabályok követésén keresztül élte meg a hitét.

Többek között az is elhangzott, hogy igyekezett tartani magát a házasság előtti szexet tiltó parancshoz, de eközben a barátaival azon versenyeztek a bulikban, hogy ki tud több lánnyal kavarni. Szerinte ez képmutatás volt. Azt mondta, azok a lányok, akiknek akkor ő udvarolt, és ő is, elértéktelenedtek.

"Éreztem, hogy valami kivált belőlem. Nem több vagyok, hanem kevesebb vagyok. Én odaadtam valakinek valamit, ami érték volt, anélkül, hogy azt az értéket megbecsültük volna" - mondta.

Orbán Gáspár egy fesztiválos példát hozott, hogy elmagyarázza Jézus jelenlétét. Azt mondta, Jézus ma azoknál az embereknél lenne, akik a "sötétség világában" vannak. "Jézus ma ott lenne bent az emberek között, ott lenne, ahol hánynak a részegek, házasságot törnek a házasságtörők, ahol drogot fogyasztanak" - idézte a magyar kormányfő fiát a 444.

Kapcsolódók

Kimaradt?