FRISSÍTVE - Áll a szemét a Double Rise fesztivál helyszínén, a helyiek dühösek

Lehangoló látvány fogadja a torockóiakat a 13 napja lezárult fesztivál helyszínén, halomban áll a szemét a Székelykő lába alatt elterülő mező több pontján – állítják a Torockó elnevezésű Facebook-csoportban. FRISSÍTÉS: Gazdag Balázs főszervező közölte, a szemétszállító cég keddig orvosolja a problémát. 

A fényképekkel illusztrált bejegyzést a torockói Dulló Enikő Sára vendégház tulajdonosa osztotta meg. Beszámolója szerint „szomorú a helyszín látványa”, a fotókon szétszórt szemetet és a rendezvény dizájnelemeinek maradványait láthatjuk.

A kommentelők között megszólalt Gazdag Balázs, a Double Rise főszervezője is, aki azt mondta, a szemétszállítást végző cég szerződéses kötelezettségeit megszegte, és a mai napig nem szállította el az összegyűlt szemetet.

„A fesztivál szemete a fesztivált követően összegyűjtésre és zsákolásra került, azonban a szemétszállítást végző cég (szerződéses kötelezettségeit megszegve) a mai napig sem szállította el onnan. A szükséges lépéseket megtettük az ügyben és várhatóan az elkövetkezendő 1-2 napban a szemét is elszállításra kerül. A fesztivál nevében szeretném a torockói lakosok elnézését kérni a rajtunk kívül álló okok miatt kialakult kellemetlenségért!” – írta.

A hozzászólok között vannak olyanok is, akik azt javasolják, hogy a fesztiválozók a hét végén jó hangulatban gyűljenek össze, és oldják meg a problémát.

FRISSÍTÉS: Gazdag Balázs főszervező közölte, a szemétszállító cég keddig orvosolja a problémát. 

„Kedves torockóiak, kedves hozzászólók! Az imént sikerült dűlőre jutnunk a szemétszállító céggel, akik ígéretük szerint a keddi napig orvosolják a problémát. A kialakult kellemetlenségért szíves megértésüket és elnézésüket kérjük!” – írta az említett Facebook-csoportban. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?