Először szervezik meg a Rakpart Fesztivált a Besenyő-tó partján

Július 19. és 21. között első alkalommal nyitja meg kapuit a Rakpart Fesztivál a Kézdivásárhelyi Ifjúsági Fejlődés egyesület szervezésében.

A Rakpart Fesztivál helyszíne a sepsibesenyői Besenyő-tó partja, ahol csobbanás mellett ígéretes, a fiatalokat érintő oktató -, fejlesztő, interaktív előadásokon vehetnek részt a fesztiválozók.

A rakpartosok betekintést nyerhetnek a youtuberek életébe, megtanulhatják, hogyan kezdjenek neki egy arculat vagy reklámplakát megtervezéséhez, hogyan írjanak slam poetry-t, miként válasszanak szakmát az érettségi vizsga letétele után, továbbá lesz könyvbemutató, de szó esik elsősegélynyújtásról, környezetvédelemről is.

A nappali programokat felváltják az éjszakába nyúló koncertsorozatok, ahol színpadra lép a YesYes zenekar, No Sugar, TEDDY QUEEN, FUNKorporation, 4S Street, MUSICUM, The Crazy Plumbers, PINCE BAND, Road Of Life.

Koncertek után sem áll meg az élet, hiszen a környék legjobb lemezlovasai biztosítják a hajnalig tartó bulit. Fellép DJ Nick Havsen, DJ Trevor, Deejay Lil Boy, Dj Blue-Light, DJ SHINE, Stereo Guys.

A Rakpart Fesztivál célja, hogy a fiatalok számára egy olyan programmal biztosítson dús, közösségépítő, oktató jellegű nyári hétvégét, amelyen a szórakozás sem marad el.

A fesztivállal kapcsolatos bővebb információkért keressék a fesztivál honlapját

Kimaradt?