Újra meghirdették a Virágos Kolozsvár versenyt

Május 15-től indul a verseny, több esélyt adva a belvároson kívül élő benevezőknek – tudtuk meg a Virágos Kolozsvár projekt második kiadásának ismertetőjén, kedden.

Útjára indítják a Virágos Kolozsvár második kiadását – mondta el kedden Szenkovics Dezső, a Kolozsvári Városszépítő Egylet elnöke. A Virágos Kolozsvár verseny május 15. és július 31. között zajlik.

A varosszepito.ro honlapon lehet jelentkezni, legfennebb öt fényképet feltöltve a jelölt virágairól. A legszebb ablak, homlokzat és kert mellett a legszebb udvart is díjazzák idén azért, hogy ne csak a belvárosi benevezők induljanak a versenyen.

Amíg tart a megmérettetés, a résztevők kedvezményesen, húsz százalékkal olcsóbban vásárolhatnak virágokat a Csillagocska Farmról (Ferma Steluța). Az ehhez szükséges utalványokat a Kolozsvári Városszépítő Egylet székhelyén, a Szentegyház (Iuliu Maniu) utca 2-es szám alatt, az első emeleten, az 5-ös lakrésznél lehet átvenni. A farm különdíjat is felajánl.

Augusztus második felében dönt a zsűri, a nyertesek nevét szeptember elején teszik közzé, ezt követi majd az ünnepélyes díjátadó.

A projektet a kolozsvári városi tanács és a Bethlen Gábor Alap támogatja.

 

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?