Egér a húsáru hűtővitrinjében: levelet kaptunk a Kauflandtól

Valóban egerek mászkáltak a húsok között az egyik romániai Kaufland-üzlet hűtővitrinjében – erősítette meg kedd este a Maszolnak a üzletlánc sajtóosztálya. Elnézést kérnek a történtekért.

Mint korábban írtuk, egy vásárló a Kaufland Curtea de Argeș-i üzletében filmezte le a hűtővitrinben mászkáló egeret. A felvételeket a sajtó egy része – köztük portálunk is – közölte.

Szerkesztőségünk e-mail-címére küldött állásfoglalásában az üzletlánc sajtóosztálya kedd este megerősítette: a felvételek valósak. A Kaufland elnézést kért az ügyfelektől a történtek miatt. Közölte, hogy az érintett húsárut megsemmisítették, és felvették a kapcsolatot a velük szerződésben álló rágcsálóirtó céggel.

A sajtóosztály tájékoztatása szerint a Kaufland üzleteiben havonta tartanak rágcsáló- és rovarirtást, és szintén havonta fertőtlenítenek. A Curtea de Argeș-i üzletben öt nappal ezelőtt volt rágcsálóirtás. A Kaufland arról biztosítja a vásárlókat, hogy a lehető legkomolyabban kezelik az incidenst, és az alkalmazottaik különképzésben részesülnek, hogy ilyesmi többé ne fordulhasson elő.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?