Így működnek a postahivatalok és a bankok az ünnepek alatt

A bevásárlóközpontokban működő bankfiókok egy részének kivételével zárva lesznek a postahivatalok és bankok a karácsonyi és újévi hivatalos szabadnapok alatt, írja a News.ro.

A Román Posta szolgáltatásai hétfőn és kedden, december 25-én és 26-án szünetelnek. December 30-án a városi és vidéki postahivatalok a szombati órarendnek megfelelően működnek, január 1-én és 2-án viszont zárva lesznek, közölte az intézmény. A közlemény hangsúlyozza, hogy a december 22. és 30. között feladott küldemények kézbesítési ideje hosszabb lesz.A Román Kereskedelmi Bank (BCR) bejelentette, hogy december 25., 26., sőt, 30. és 2018 januárjának első két napja munkaszüneti nap lesz az intézménynél, a kereskedelmi központokban, mallokban működő fiókok viszont egyéni órarend szerint, szombati nyitvatartás szerint üzemelnek. Emellett a BCR bank-automatái, pénzváltó- és multifunkcionális állomásai az ünnepek alatt is használhatók.

A Román Fejlesztési Bank (BRD) fiókjai zárva lesznek az ünnepnapokon, kivéve december 30-án és 31-én, amikor szombati, illetve vasárnapi órarend szerint működnek. A kereskedelmi központokban található BRD-fiókok szintén egyéni órarend szerint működnek az ünnepnapokon.

A Transilvania Bank (BT) december 25-én és 26-án, valamint január 1-én és 2-án tart zárva. A bevásárlóközpontokban működő BT-fiókok 24-én és 31-én 12 és 16, december 26-án és január 2-án 12 és 17 óra között fogadnak ügyfeleket. December 25-én és január 1-én a bank minden fiókja zárva lesz.

A Raiffeisen Banknál december 25-én és 26-án, illetve január 1-én és 2-án munkaszüneti nap lesz, a telefonos ügyfélszolgálat (Call Center) sem működik ezeken a napokon. December 24-én és 31-én, vasárnap lévén, szintén zárva lesznek a Raiffeisen Bank fiókjai, kivéve a hypermarketekben, mallokban és a Selgros hálózatban működő egységeket.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?