Teleormani tanárbántalmazás: megszólalt az őrizetbe vett diák apja

Injekciók és gyógyszerek – talán ezek miatt viselkedett rosszul a fia, állította a teleormani tanárbántalmazás után leartóztatott diák édesapja.

Mint korábban megírtuk, 24 órára őrizetbe vettek egy diákot azok közül, akik korábban fizikailag bántalmaztak és megszégyenítettek egy polgári nevelést oktató tanárnőt egy teleormani iskolában. Három másiknak pedig elégtelenre húzták le a magaviseletét.

A diák édesapja meglehetősen zavarosan fogalmazott: előbb arról beszélt, hogy a fia az új tanárról számolt be, aki gyúnyt űz belőle, ő azonban azt tanácsolta a gyereknek, hogy hagyja őt békén. Majd azt állította, hogy a tanár elvette a fia telefonját és földhöz vágta, látni lehetett a készüléken ennek a nyomait.

Ezt követően történt az incidens. Rosszul esett látnia, hogy mi történt az iskolában, a fiát pedig hiába kérdezte az esetről, az csak a vállát vonogatta – mesélte a férfi. Ezután egy betegségre hivatkozott, amely miatt injekciókat is kap, "nem gondolkodik már" a fia, ráadásul maroknyi gyógyszereket szed a kezelés miatt.

A teljes felvétel itt tekinthető meg.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?