A Nőileg Szatmár megyében keresi a példaképeket

A Mutass jó példát! program nyolcadik fordulójához érkezett, 13–26. között Szatmár megyében keresi a Nőileg a példaképeket, azokat, akikre értékes tevékenységüknek, példamutató életüknek köszönhetően felnéz a környezete.

A Mutass jó példát! versenyre olyan személyek jelölését várják, akik nem közéleti szereplésükkel vagy alkotói tevékenységükkel érdemelnek figyelmet, hanem hétköznapi helytállásukkal. A jelölés ezen űrlap kitöltésével történik. A jelöléskor megadott adatokat a szervezők bizalmasan kezelik.

A jelöléseket egy öttagú zsűri bírálja el: Bereczki Kinga, a Háromszéki Közösségi Alapítvány igazgatója (Sepsiszentgyörgy), Dimény Levente színművész, a Szigligeti Színház társulatának tagja és a Nagyvárad Táncegyüttes igazgatója (Nagyvárad), Gergely Orsolya szociológus, a Sapientia EMTE egyetemi adjunktusa (Csíkszereda), Kádár Annamária pszichológus, a Babeş‒Bolyai Tudományegyetem egyetemi adjunktusa (Marosvásárhely), Rácz Éva, a Magyar Újságírók Romániai Egyesülete elnöke (Kolozsvár‒Marosvásárhely).

A zsűri a határidő után beérkezett jelöléseket nem veszi figyelembe. A szervezők fenntartják a jogot arra, hogy azokat a jelöléseket, amelyek obszcén tartalmúak, vagy a verseny feltételeinek nem felelnek meg, érvénytelennek tekintsék, és ne közöljék.

A Mutass jó példát! verseny 2017 áprilisától 2018 áprilisáig tart. A jelölés 2017. április 3-tól kezdődően folyamatos, minden hónapban az adott erdélyi megyé(k)ben zajlik, és az ott élőkre vonatkozik: Hargita (2017. április), Kovászna (május), Bihar (június), Maros (július), Kolozs (augusztus), Brassó, Szeben, Fehér, Hunyad (szeptember), Arad‒Temes (október), Szatmár (november), Szilágy, Máramaros, Beszterce (2018. január). A jelölés magyar nyelven történik. Az elbírálás eredményét a Nőileg magazinban és a sajtóban közlik a szervezők.

A zsűri által az adott hónapban példaképnek választott személy a Nőileg magazin címlaposa lesz, a további két jelölttel készített interjúkat pedig a lapban, a honlapon, valamint a Facebook oldalon közlik. Emellett a verseny alkalmával szervezett Nőileg-közönségtalálkozókon több jelöltet is bemutatnak. 

A hónap hőse továbbá két főre szóló utazást nyer. A jelölők között minden hónapban három darab féléves előfizetést sorsol ki a Nőileg magazin. A program zárásaként a kezdeményezők gálaműsor szervezését tervezik, amelyen átadják Az Év Büszkesége-díjat.

Kérdéseikkel forduljanak a szervezőkhöz a noilegmagazin@gmail.com e-mail-címen vagy a +40 745/274 525 telefonszámon.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?