USA nagykövetsége: műszaki hiba miatt újrakezdik a beiratkozásokat a vízumlottóra

Szerdától lehet újra beiratkozni a vízumlottóra, közölte az Amerikai Egyesült Államok Bukaresti Nagykövetsége az Agerpres hírügynökséggel. 

A vízumlottóra való beiratkozás eredetileg október 3-án kezdődött, de a külképviselet közleménye szerint egy műszaki meghibásodás miatt le kellett állítani a jelentkezők kiválasztását. A folyamat korrekt menete érdekében újra be kell nyújtani a jelentkezési iratcsomókat. 

"Elnézést kérünk a kellemetlenségért a Diversity Visa (vízumlottó) program minden résztvevőjétől. A folyamat korrektsége érdekében újra kell kezdenünk a beiratkozási folyamatot erre az évre an (DV-2019)" - olvasható az USA nagykövetségének közleményében. 

A beiratkozás október 19-én, romániai idő szerint 19 órakor kezdődik és november 22-én, romániai idő szerint 19 órakor zárul. A külképviselet felhívja a figyelmet, hogy újra kell küldeniük a jelentkezési ívet mindazoknak, akik október 18-a előtt jelentkeztek a sorsolásra. Október 18-a után viszont már csak egyszeri jelentkezést tekintenek szabályosnak, ha október 18. és november 22. között valaki többször küldi be iratcsomóját, azt kizárják a sorsolásból. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?