Mutass jó példát: Temes és Arad megyén a sor

A Nőileg magazin Mutass jó példát! programja elérkezett a hetedik fordulóhoz, október 16–29. között azokat a Temes és Arad megyei példaképeket keresik, akikre közösségük büszke lehet, akikre példamutató életük és értékes tevékenységük miatt felnézhet. 

A Mutass jó példát! versenyre olyan személyek jelölését várják, akik nem közéleti szereplésükkel vagy alkotói tevékenységükkel érdemelnek figyelmet, hanem hétköznapi helytállásukkal. A Temes és Arad megyei jelölés október 16–29. között zajlik.

A jelölés a jelölési űrlap kitöltésével történik, amelyet elektronikusan kell elküldeni október 29-ig.

Jelölt lehet bármely Erdélyben élő, bármely nemzetiséghez, felekezethez tartozó, aktív, fiatalos nő és férfi, akinek a tettei közvetlen környezetét érintik, akinek az életmódja figyelmet érdemel. A jelöléskor megadott adatokat a szervezők bizalmasan kezelik.

A hónap példaképe a Nőileg magazin címlaposa lesz, de a második és harmadik helyezettel is készül interjú, amelyet a honlapon és a Facebookon közölnek. Emellett a verseny alkalmával szervezett Nőileg-közönségtalálkozókon több jelöltet is bemutatnak.

A nyertes két főre szóló utazást is nyer. A jelölők között minden hónapban három darab féléves előfizetést sorsolnak ki. A program zárásaként a kezdeményezők gálaműsor szervezését tervezik, amelyen átadják Az Év Büszkesége-díjat.

A beérkezett Temes és Arad megyei jelöléseket egy öttagú zsűri bírálja el: Bereczki Kinga, a Háromszéki Közösségi Alapítvány igazgatója (Sepsiszentgyörgy), Dimény Levente, a Szigligeti Társulat színművésze és a Nagyvárad Táncegyüttes igazgatója (Nagyvárad), Gergely Orsolya szociológus, a Sapientia ‒ EMTE egyetemi adjunktusa (Csíkszereda), Kádár Annamária pszichológus, a Babeş‒Bolyai Tudományegyetem egyetemi adjunktusa (Marosvásárhely), Rácz Éva, a Magyar Újságírók Romániai Egyesületének elnöke (Kolozsvár ‒ Marosvásárhely).

A zsűri a határidő után beérkezett jelöléseket nem veszi figyelembe. A szervezők fenntartják a jogot arra, hogy azokat a jelöléseket, amelyek obszcén tartalmúak, vagy a verseny feltételeinek nem felelnek meg, érvénytelennek tekintsék, és ne közöljék. Bármilyen további kérdéssel kapcsolatban  a noilegmagazin@gmail.com e-mail-címen, illetve a +40 745/274 525 telefonszámon.

Kapcsolódók

Kimaradt?