Tettrekész lelkészek, orvosok és házvezetők – újabb példaképeket jelöltek a Nőileg programjára

28 példaképet 31 jelölő nevezett be a Nőileg programjára Brassó, Szeben, Hunyad és Fehér megyében. A Mutass jó példát! hatodik fordulójának győztesével a decemberi lapszámban készít a magazin interjút, a győztesek nevét novemberben közlik.

Tettrekészség, kezdeményezőkészség, aktív közösségi szerepvállalás, közösségben való gondolkodás, hivatástudat és áldozatkészség – ezeket a tulajdonságokat emelték ki a Brassóban, Nagyszebenben, Medgyesen, Magyarlapádon és Csernakeresztúron élő példaképeknek jelölt személyekről.

A jelöltek között van pedagógus, építőmérnök, lelkész, orvos, óvónő, könyvelő, tréner, pszichológus, magánvállalkozó, civilszervezeti vezető és házvezető is.

Talán ebben a fordulóban jelöltek a legváltozatosabb helyekről, tájékoztat közleményében a szerkesztőség. Például Székelyudvarhelyről, Marosvásárhelyről, Kolozsvárról, Nagyszebenből, Medgyesről, Gyulafehérvárról, Nagyenyedről, Budapestről, Brassóból, Kézdivásárhelyről, Búzásbocsárdról, Magyarlapádról, Abrudbányáról, Négyfaluból és Gyergyóremetéről is érkezett javaslat.

A Mutass jó példát! program október 16–29. között Arad és Temes megyéből várja a jelöléseket.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?