Péntekig még igényelhetnek támogatást a szociális munkát kifejtő kolozsvári civil szervezetek

Kolozsvár Polgármesteri Hivatala és az alárendeltségében működő Szociális és Egészségügyi Igazgatóság felhívja a szociális munkát  kifejtő alapítványok és civil szervezetek figyelmét, hogy szeptember utolsó munkanapja, vagyis szeptember 29. a határidő a 2018-ban kiosztandó támogatások igénylésére.

A szubvenciók igényléséhez szükséges dokumentumok:

  • 1. A támogatást igénylő nyilatkozat, amint azt a 34/1998-as törvény alkalmazását előíró 1153/2001-es kormányhatározat rögzíti - három eredeti példányban
  • 2. A kolozsvári Adó és Pénzügyi Hivatlanál (Piata Avram Iancu/Bocskai tér 19.) iktatott legutóbbi könyvelési mérleg (bilanț contabil)
  • 3. Az augusztusi havi nyersmérleg (Balanță contabilă de verificare)
  • 4. Az adóhátrálék és egyéb tartozások hiányát tanúsító adóügyi igazolás (Certificare de atestare fiscală):
  • a.) A Kolozsvári Polgármesteri Hivatalának Adó- és illetékosztálya (Piata Unirii/Fő tér 1. sz.) által kibocsátott igazolás
  •  b) A kolozsvári Adó és Pénzügyi Hivatal (Piata Avram Iancu/Bocskai tér 19.) által kibocsátott igazolás

A szubvenció igénylését zárt dossziéban kell leadni a Kolozsvári Polgármesteri Hivatal Moților/Monostori út 3. sz. alatti iktató irodájában. Az igénylési dosszié a polgármestri hivatal városnegyedekben működő kirendeltségeinél, vagy pedig a Szociális és Egészségügyi Igazgatóságnál is leadható. A dossziét az igénylőnek el kell látnia a következő felírattal: A nu se deschide înainte de 1 octombrie 2017. (2017. október 1-jéig tilos felnyitni).

További információkat a Szociális és Egészségügyi Igazgatóság Szociális Osztályán lehet igényelni a következő telefonszámokon: : 0264 413.058; 0264/599175.

Kimaradt?