Újabb videót készített a Kaufland-botrányról elhíresült vlogger

Újabb videót töltött fel nemrég a YouTube-ra a Miliţianul álnéven ismert vlogger, aki a Kaufland-botrányról híresült el.

Az Idegen a saját országomban című felvétel második részében azt akarja bizonyítani, hogy az elárusító nem kommunikált vele, hiszen nem is tudott románul. Ezt az állítását korábban már cáfolták. A videóban azt írja, le szeretné szögezni: semmi baja nincs sem az üzlettel, sem a magyarokkal. A videóval nem senkit nem akar bujtogatni és a provokáció sem célja. "Ezek a videók csak az átélt tapasztalatokat adják át" – áll a felvételen.

A Krónia kiderítette, hogy a vlogger neve Marian Eugen Ion és Marosvásárhelyen él. Korábban taxizott, jelenleg kereskedelmi ügynökként él. Korábban a Maros megyei Nagyernyén lakott, akkori szomszédai szerint "rosszindulatú és rendkívül kötekedő ember hírében állt". Korábbi taxis kollégák is azt állítják, hogy utasok panaszkodtak rá.

A lap megkereste ugyan a férfit, de az nem akart nyilatkozni - ahogyan korábban Lucian Mândruţă bukaresti újságírónak sem. Cége honlapját és saját weboldalát is elérhetetlenné tette, a Facebookon sem találni nyomát.

Kapcsolódók

Kimaradt?