Tavaszköszöntő Játszó.térrel készül az Életfa Családsegítő Egyesület

Az Én is szeretnék játszani! projekt szombaton 12 órától vár kicsiket és nagyokat a kolozsvári Tranzit Ház nagytermébe és udvarára közös mesemaratonra, játékra és színházi előadásra.

„Ezúttal mesemaratonnal ünnepeljük a tavaszt. A Facebook oldalunkon küldött üzenetben jelezheted, ha szeretnél mesét felolvasni. Készíts otthon egy virágot, és hozd el magaddal, hogy közösen „beültethessük” a Tranzit Ház udvarát” – szól a felhívás.A programban szerepel még szabadjáték és kézműveskedés is, a nap fénypontja pedig a Váróterem Projekt független színházi társulat Szökevény szeplők című előadása. „Az egyetlen biztos tipp az arcod beborító pöttyök ellen: este, lefekvés előtt mély lélegzetet veszel, belenézel a tükörbe, és… jól megmondod nekik! És most vársz...” – olvasható az előadás ismertetőjében.

Az esemény főkertészei Kocsis Tünde és Nagy B. Szilárd. A helyszín: Tranzit Ház, str. Barițiu / Malom u. 16., bejárat a Névtelen Utca felől.

Én is szeretnék játszani! – az Életfa Családsegítő Egyesület projektje, amelynek kedvezményezettjei azok a családok, ahol sajátos vagy eltérő nevelési igényű gyermekek élnek (pld. mozgáskorlátozott, autista spektrumzavaros, beszédzavaros, halláskárosult, Down-szindrómás). A projekt rendszeres lehetőséget kíván biztosítani a találkozásra és az együttjátszásra. Szakemberei fejlesztő tevékenységekkel és szabadjátékkal várnak mindenkit, aki játszani szeretne!

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?