A CFR 40 keddi járatát törölte, késésekre számítani lehet

Összesen 40 járatát törölte kedd reggel a Román Vasúttársaság személyszállító részlege - erről Facebook-oldalán adott hírt a vállalat. Az intézkedés az ország délkeleti részén közlekedő járatokat érinti.

A CFR vezetősége ugyanakkor felhívja az utasok figyelmét, hogy a kedvezőtlen időjárás miatt több járat esetében késéssel kell számolni, mivel több vasúti szakaszon csökkentett sebességgel közlekednek a szerelvények, és sok helyen vasúti hóekék bevetésére van szükség. Ahol mód van rá, meleg teát, kávét és szendvicset adnak az utasoknak.

Az utazni készülőket ugyanakkor arra kérik, indulás előtt telefonon érdeklődjenek járatuk aktuális helyzetéről a legközelebbi vasútállomásnál. A vasúttárság honlapján, a CAMERE WEB menüpontnál percről percre frissülnek a vonatok indulásával és érkezésével kapcsolatos adatok.

Akik már vonaton ülnek, azok laptopról vagy okostelefonról a honlapon a Trenul meu menüpontnál  írhatják be a szerelvény sorszámát, majd az Informaţii tren-re kattintva tájékozódhatnak az esetleges késésről, a legközelebbi állomásról, az itt várható állomásozás időtartamáról és a célba érkezés várható időpontjáról.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?