310 gyereket díjaztak Csíkszeredában az Ifjú tehetségek gáláján

Idén is kitüntette a Hargita megyei tanfelügyelőség azokat a gyerekeket, akik országos és nemzetközi versenyeken nyertek elismerést. A pénteki Ifjú tehetségek gáláján 310 oklevelet adtak át.

Ünnepi körülmények között köszönte meg a Hargita megyei tanfelügyelőség és a megyei tanács azoknak gyerekeknek a teljesítményét, akik eredményesen képviselték a megyét a különböző versenyeken. Az I., II., III. díjat és dicséreteket szerző diákok - számszerűen 310-en – az Ifjú tehetségek gálája rendezvényen vehették át érdemokleveleiket a megyeháza amfiteátrumában.

A rendezvényen a Csíkszeredai Tanulók Klubja is közreműködött, hiszen az tanügyminisztérium keretében működő szakkörök hálózatában is számos vetélkedőn mérettettek meg a diákok.

Görbe Péter megyei főtanfelügyelő ünnepi köszöntőjében megdicsérte a gyermekeket, majd a megyei tanács részéről Zonda Erika a szülők és a pedagógusok munkáját méltatta. A köszöntőket fiatal énekesek és táncosok előadása követte, majd az átnyújtott oklevelek mellé apró figyelmességet is kaptak a díjazottak.

Kimaradt?