Lakhatási támogatás Sepsiszentgyörgyön dolgozó fiatal orvosoknak

Sepsiszentgyörgyön dolgozó rezidens- és szakorvosoknak, valamint gyógyszerészeknek három darab kétszobás és a három darab egyszobás lakás elfoglalására hirdet pályázatot a Studium-Prospero Alapítvány közösen Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalával és Kovászna Megye tanácsával.

A lakhatási támogatás két évre pályázható meg, egyszeri meghosszabbítással. A felajánlott lakások a sepsiszentgyörgyi Orvosi Szolgálati Lakások épületegyüttesben találhatók, a Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház udvarán.  

A pályázáshoz szükséges dokumentumok:

– felvételi kérelem (kitöltött formanyomtatvány, amely letölthető a www.studium.ro oldalról)

– munkahelyi igazolás

– kézzel írt indoklás az alapítvány kuratóriumának címezve, amiben szerepel, hogy miért van szükség a lakástámogatásra

– önéletrajz

– személyi igazolvány másolat

– az utolsó két havi fizetésről bizonylat

– a pályázó házastársának/élettársának/más családtagjának (akivel beköltözne) személyi igazolvány másolata és önéletrajza

A pályázás határideje 2015. november 20., 15.30. A pályázat kiírói azt kérik, hogy a pályázati iratcsomót személyesen adják le, vagy küldjék el postán vagy futárszolgálattal a Studium-Prospero Alapítvány Központi Hivatalba (540066 Marosvásárhely, Gen. Gheorghe Avramescu utca, 11. szám). Érdeklődni az office@studium.ro e-mail címen és a 0730-627.439 telefonszámon lehet.

A Studium-Prospero Alapítvány Marosvásárhelyen működtet hasonló lakásegyüttest, a sepsiszentgyörgyi után Szatmárnémetiben épül a következő. A célja ezzel az, hogy itthon, illetve helyben tartsa a fiatal rezidens-, illetve szakorvosokat, gyógyszerészeket, hogy azoknak lakhatási lehetőséget nyújtson, segítsen az itthon-boldogulásban.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?