Kitolt a bankautomata egy dési asszonnyal, a nyugdíja bánta

A lakosság segítségét kéri a rendőrség annak a házaspárnak az azonosításához, akik Désen kiemelték egy bankautomatából egy nő nyugdíját. Ez még augusztusban történt, ám az esetről készült felvételeket most tették közzé.

Csúnyát kitolt egy bankautomata egy dési asszonnyal: a nyugdíját szerette volna kivenni, de a gép valamilyen okból nem adta ki a pénzt, így a nő dolgavégezetlenül távozott.

Néhány másodperccel később egy házaspár érkezett az automatához, akik nem hittek a szemüknek, amikor a gép pénzkiadó nyílásában meglátták a 800 lejt. Egy darabig tanakodtak, hogy mitévők legyenek, majd eltették a pénzt, és eloldalogtak. Később visszatértek, és kivettek még egy összeget az automatából, majd ismét távoztak.

Valószínűleg nem tudták, hogy minderről egy térfigyelő kamera felvételt készített, mert ha tudják, akkor talán a bementek volna a bankba visszaadni az illetéktelenül elsajátított összeget. Ehelyett most a dejeanul.ro szerint a rendőrség keresi őket a felvételek alapján. A nyugdíjas ugyanis ismeretlen tettes ellen tett feljelentést, amikor a banktól megtudta, hogy a pénze idegenekhez került.

A portál szerint ha a házaspár felkeresi a legközelebbi rendőrőrsöt, és visszaadja a pénzt, a nyugdíjas visszavonja a feljelentését. Ha nem, akkor lopás gyanújával indul vizsgálat ellenük.

Kimaradt?