Erotikashop-tulajdonos: Teljes szívemből ajánlom a maszturbálást

„Kapj szeretetet” – így köszön el Borsos Enikő azoktól az emberektől, akik betérnek erotikashopjába Kolozsváron. Tizenkét éve működteti boltját egy tömbház földszintjén.

És bár a törvény minden betűjét betartotta, kezdetben a szomszédok többször is feljelentették, hogy megszabaduljanak erotikashopjától, eredménytelenül.

Még szerencse, hiszen Enikő bevallása szerint kapcsolatokat mentett meg üzletével. Sok év tapasztalatával a háta mögött elégedetten mondja: sokan megköszönték a segítségét, mert így tudták megmenteni, amit párjukkal hosszú éven keresztül felépítettek, és ami adott pillanatban elillanni látszott.

Borsos Enikővel készített interjúnk második felében a nők aktívabb szexuális szerepéről, a maszturbálásról, a férfiakról és a vibrátorokról beszélgetünk. Az interjú első része itt olvasható.

Korábban megbeszéltük, hogy az ide benyitó nők általában mit kérnek, most ejtsünk szót a férfiakról is. Mit szeretnének általában az erotikashopot felkereső férfiak?

A férfiak legnagyobb problémája a korai magömlés. A kliensek 70 százaléka ezzel fordul hozzánk. Nagyon jó érzés látni az arcukat, amikor tapasztalják, hogy lehet ezen segíteni, szerekkel, technikákkal, akarattal. Megjegyezném, hogy egyáltalán nem vagyok a kémiai, mesterségek vegyszerek híve, ezért csak növényi kivonatú termékeket tudok ajánlani.

A merevedési zavarokra is van megoldás, nem kell félni annyira ettől sem. A legfontosabb, hogy el tudják mondani, mi a gondjuk. Ez utóbbinak óriási jelentősége van, hiszen ha nem sikerül megbeszélni, kimondani a gondokat, a legtöbb férfinál a felgyülemlett feszültség dühöngés formájában jelentkezik. De akinek van bátorsága és meg akarja oldani, azon lehet segíteni. És nagyon jó érzés látni, hogy ismét magabiztosak lesznek ezek a férfiak, és pöröghetnek tovább. 

A teljes képhez hozzátartozik, hogy a fáradtság, a stressz is ludas abban, ha nem működnek a dolgok megfelelően. Sajnos vannak olyan nők, akik gúny tárgyává teszik a férfit, ha nem teljesít jól. Ilyenkor pár férfi nagyon el tud vonulni, nagyon be tud burkolózni, onnan pedig nagyon nehezen tudnak kilépni. Rengeteg pszichológus praktizál most már szerencsére, őket bizony fel lehet és kell keresni. Ezek tönkretett életek. Pedig ezekből a férfiakból nagyon jó apuka, férj lehetne, ha mernének megoldást keresni a problémájukra.

Azt mindenképp el kell mondanom, hogy csodákra én sem vagyok képes, kicsiből nem tudok óriásit varázsolni, de egy beszélgetés, ilyen-olyan technika, az önbizalom már nagyon sokra képes. És ha már van önbizalom, lehet olyan társat keresni, akit más is értékel.

Az internet világában vissza-visszatérő téma az anális szex. És leginkább a meleg férfiak kapcsán merül fel ez a téma, most inkább hagyjuk, hogy milyen tálalásban. Az ide betérő kliensek milyen gyakran kérnek tanácsot az anális szexszel kapcsolatban, vásárolnak kelléket ehhez?

Az anális szex nem csak a meleg férfiakat foglalkoztatja, és a heteró kapcsolatokban nem csak a férfiakat. Tévedés ne essék: elég gyakran betérnek ide olyan nők, akik férfipartnerüknek szeretnének ilyen élményt nyújtani, és nem passzív félként. Ezt normálisnak is találom egy olyan kapcsolatban, amely stabil, szolid, bizalomra épül. Az ilyen kapcsolatokban a nő is meg akarja mutatni férfipartnerének, milyen érzés. És tény, hogy van, akinek az anális szex intenzívebb élményt nyújt, mint más.

Általában persze a férfiak kérik ezt a hölgyektől, a fiatalabbak, és inkább kíváncsiságból. Semmi csúnyát, rosszat nem látok ebben, amíg mindkét fél akarja, szeretné. Ha az egyik fél nem akarja, mégis megtörténik, nagyon is fennáll a veszélye annak, hogy az erőszakosabb partner eltávolítja magától társát, és akkor mit ért el vele?

Mindenképp ajánlom, hogy beszéljék meg, vásároljanak anális síkosítót, és először önmagukon próbálják ki, hogy milyen.

Folyton vicc tárgyát képezi a guminő. Lehet itt ilyent kapni?

Érdekes, hogy szinte mindenki rákérdez erre. A guminő helyett inkább a gumibaba kifejezést használnám. Amit nálunk a piacon kapni lehet, az ára és a minősége miatt csak poénkodásnak nevezném.

Külföldön sokan használják, de nem a gumiból készült, felfújható verziót. Hanem olyan élethű babát, amelyet szinte egyéni vágyakra szabnak, nagyon sok modell van belőle. Orvosi szilikonból készül, puha, lágy, egy az egybe élethű másolat.

Ezeket a modelleket olyan férfiak vagy hölgyek használják, akiknek nincs társuk. Vagy olyan személyek, akik nem igényelnek társat. De olyanok is, akik megszoktak egy konstans szexuális életet, egyedül maradtak, és kéjházba nem szeretnének járni.

Online lehet a boltból rendelni?

Még nem, de mivel sok visszatérő vendég más városba költözött, gondolkodom rajta, hiszen van rá igény. Az online vásárlást azoknak ajánlom, akik voltak már a boltban. Akikkel volt már kontaktusom.

Hogy miért? Mert maga ellenőrizheti a terméket, maga tapogathatja ki, hogy miért drágább a jó minőség. És a minőség nagyon fontos. Semmiképp sem ajánlom, hogy valaki elköltse a pénzét olyan dolgokra, amit nem látott, nem ismer, nem tapogatott.

Azok a boltok, amelyek már komolyak, újabb és újabb, jobb és jobb minőségű kellékeket forgalmaznak. A piacon már akkora a kínálat, a jó minőség, hogy van miből válogatni, nem nagyon kell attól tartani, hogy nem megfelelő a termék. Másrészt mindig odafigyelek a visszajelzésekre, úgyhogy tudom, miből nem kell rendelni.

Említetted, hogy az ide betérő hölgyeknek, ha nem is első körben, de szívesen ajánlasz vibrátorokat. 

Igen, de azért megjegyzem, a síkosító gél szinte mindenkinek jól jön. Ez egy olyan dolog, aminek szerintem mindenki kisszekrényében ott kellene lapulnia.

A vibrátoroknak nem feltétlenül kell pénisz alakúaknak lennie. Ott vannak például a csinos, kis klitoriszvibrátorok.  Vagy a klasszikus, kis péniszméretűek, elsőként ezeket ajánlom. Aztán jöhet a jelen zenéje, onnan pedig már egy lépés a távirányításos, bugyiba rejthető vibrátor.

A jelen zenéje az úgynevezett high tech vibrátorok. Ezek a vagina anatómiáját követik, és nem a péniszét. Selymes tapintásúak. Ezek már egyszerre több mindent csinálnak, és több (akár hat) fokozatra kapcsolhatók. Könnyedén, meleg vízzel és szappannal tisztíthatók, nem kell törölni. Ha esetleg nincs kéznél szappan és meleg víz, egy óvszer is megteszi.

Az itt kapható high tech vibrátorok a G pontot és a csiklót is izgatják egyszerre. Orvosilag tesztelt darabok. Ha esetleg valaki a G pontot keresné, egyszerű megtalálni: a pont a hüvely elülső falán található, és olyan mélyen, amilyen hosszú a hölgy jobb kezén a középső ujja. Ha valaki balkezes, értelemszerűen a bal kéz középső ujjának hosszát kell lemérni.

A G pont izgatásra kicsit kidudorodik. Ezt azért említem, mert sokan talán azt gondolják, csak azzal, hogy a méhszájat izgatják a péniszükkel, a hölgynél azonnal bekövetkezik az orgazmus. A pénisz nem mindig tölti ki annyira a hüvelyt, hogy a G pontot is stimulálja, éppen ezért nem árt inkább erre koncentrálni, és ne csak a mélységre gondolni.

Önmagunk felfedezésére tiszta szívemből ajánlom a maszturbálást. Nagyon jó stresszoldó, egészséges és boldogít. Vannak országok, ahol az influenzásoknak kimondottan ajánlják a sok szexet, a maszturbálást, mert javítja a vérkeringést, fokozza az izzadást és erősíti az immunrendszert. Reggel, délbe, este szex, és két nap múlva mehetsz is dolgozni.

A címoldali illusztrációnk forrása: domingoeluniversal.mx

Kapcsolódók

Kimaradt?