Egy éjszakát töltött a trágyatárolóban a fulladástól megmentett nő

Jól van és hamarosan kiengedik a kórházból azt az idős háromszéki asszonyt, akit a Kovászna megyei Készenléti Felügyelőség szerdán megmentett a fulladástól Nagyborosnyó közelében. A nő egy volt borjúhizlalda melletti elláposodott trágyatárolóba süppedt bele.

Egy éjszakát töltött Nagyborosnyó közelében, a volt borjúhizlalda melletti elláposodott trágyatárolóban az az idős asszony, akinek életét sikerült megmenteniük szerdán a Kovászna megyei Készenléti Felügyelőség embereinek – tudtuk meg csütörtökön a sepsiszentgyörgyi sürgősségi kórház szóvivőjétől.

Nagy D. István elmondta, a 80 éves nő gombászás közben ragadt be trágyatárolóba, és majdnem megfulladt. Az asszony Gelencén él, szociális segélyből tartja fenn családját, és gombagyűjtésből próbálta előteremteni a napi betevőt, viszont nem volt helyismerete, ezért tévedt a mocsaras területére.

Az áldozat arról számolt be, hogy még kedden este süllyedt bele a mocsárba, de kiáltozását csak szerda reggel hallották meg a közelben lakók, ám nem mertek utána merészkedni, ezért riasztották a helybéli rendőrt, aki hívta a készenléti felügyelőség szakembereit.

A mentősök beszállították a kórházba, megmosdatták és az intenzív osztályon, melegben tartják az asszonyt, aki maradandó sérülés nélkül megúszta az esetet, és hamarosan kiengedik. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?