Kimentették a mocsárból a fulladozó asszonyt Háromszéken (GALÉRIA)

A háromszéki tűzoltók és a készenléti felügyelőség szakemberei gyors közbelépésének köszönhetően sikerült kimenteni a mocsárból egy fuldokló asszonyt. A Kovászna megyei Készenléti Felügyelőséget szerdán riasztották, hogy egy idős nő Nagyborosnyó határába egy mocsárba ragadt és fulladozik.

A riasztást követően elkezdődött a hajsza az idővel, hiszen a szakemberek gyors közbelépésén múlott a 80 éves asszony élete. A Sepsiszentgyörgyről induló tűzoltók, búvárok és mentők gyorsan megérkeztek a mintegy 20 kilométerre lévő Nagyborosnyóra, ahol a parttól mintegy 40 méternyire találtak rá az idős nőre.

Marius Tolvaj szóvivő szerint egy búvár ráfeküdt egy tutajszerű hordágyra, megközelítette, és kiemelte az asszonyt a mocsárból, majd parton lévő kollégái kivontatták őket. A telefonos riasztástól számítva az asszony kimentéséig mindössze 31 perc telt el.

A Kovászna megyei Készenléti Felügyelőség vezetősége köszöni a más életmentő egységekkel való hatékony együttműködést, amelynek köszönhetően sikerült megmenteni az asszony életét.

Kimaradt?