Részletek derültek ki a nagyváradi kettős öngyilkosságról

Azonosította pénteken az ügyészség azt a két fiatalt, aki csütörtök este leugrott egy tízemeletes nagyváradi tömbház tetejéről.

A Bihar megyei törvényszéki ügyészség szóvivője, Maria Cotrău a Mediafaxnak elmondta, egy 15 és egy 17 éves diák követett el öngyilkosságot, mindeddig ismeretlen okokból. Egy hete mindketten elszöktek otthonról, és egy lakatlan nagyváradi házban húzták meg magukat.

A szóvivő tájékoztatása szerint annyi bizonyos, hogy a nyolcadikos és a tizedikes fiú a végzetes ugrás előtt alkoholt fogyasztott egy baráti társaságban. Társaik, illetve szüleik kihallgatása még zajlik. A szóvivő szerint a kórbonctani vizsgálat eredményei még nem érkeztek meg, így nem tudni még, hogy fogyasztottak-e kábítószert is, ahogy korábban szemtanúk állították.

A kettős öngyilkosság sokkolta a tömbház lakóit. Többen azt állították, hogy dobogást hallottak a tetőről a fiatalok ugrása előtt, ami azt jelenti, hogy nekifutásból vetették magukat a mélybe. Egyikük a lépcsőház előtti zöldövezetre, másikuk a kerékpártartóra esett. Mindketten azonnal szörnyethaltak.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?