Próbáld ki magad: projektmenedzsment a SZIT-tel

A Próbáld ki magad képzés sorozat harmadik és egyben utolsó állomásához érkezett a Szentgyörgyi Ifjúsági Tanács (SZIT). A rendezvény három témát érint, a fiatalok eddig betekinthettek a sajtós élet sokszínűségébe és a stratégia tervezés feladataiba, az elkövetkezőkben pedig projektmenedzsmentet tanulhatnak. A rendezvénysorozat célja, hogy a képviselt civil szervezetek munkáját hatékonyabbá tegyék a fiatalokon keresztül.

A projektmenedzsment képzést november 22-25 között tartják meg Sepsibesenyőn. A szervezők olyan fiatalokat várnak, akik mélyebb betekintést szeretnének nyerni egy projekt megvalósításának a feltételeibe.plakat-projektmenedzsement

Szakmai oldalról a Fontium Képzőközpont szakemberei gondoskodnak, akik oklevelet is biztosítanak a résztvevőknek. A képzés feltételei:

- felsőfokú végzettséget bizonyító oklevél

- ajánló levél a küldő szervezet részéről (amennyiben nem tagja egyetlen szervezetnek sem, akkor ajánló levél tanár, felettes részéről)

A képzés díja 50 RON, a szállást, szállítást és étkezést a SZIT biztosítja a helyszínen.

Jelentkezni itt lehet. A helyek száma korlátozott, a szervezők az érdeklődőket jelentkezési sorrendben választják ki.

A program partnere a Kovászna Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság és a HÁRIT, támogatója a Communitas Alapítvány és része a Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális és Ifjúsági Fővárosa rendezvénysorozatnak.

A projektmenedzsment az erőforrások szervezésével és azok irányításával foglalkozó szakterület, melynek célja, hogy az erőforrások által végzett munka eredményeként egy adott idő- és költségkereten belül sikeresen teljesüljenek a projekt céljai.

Kimaradt?