Már válthatók jegyek a KMDSZ Diáknapokra

Már csak két hét van hátra, amíg újra megtelik a város színes, diáknapos pólókkal, rohangáló versenyzőkkel és felcsendül a diákok kedvenc rigmusa: Diáknapok olééé! A rendezvényre elővételben már kaphatók jegyek.

Mint az a Kolozsvári Magyar Diákszövetség közleményében áll, "az Irie Maffia azt ígéri, hogy nagyon jó lesz, mi pedig biztosak vagyunk benne, hogy mindenki jól fogja érezni magát, mert a sztárfellépő mellett minden este bulival várjuk a diáknapozókat és a nagyközönséget. Az sem elhanyagolandó, hogy vasárnap záróbuli előtt a Bagossyék Brothers Company is koncertezik."

Akik szimpatizánsként kísérnék kedvenc csapatukat vagy egyszerűen csak tudják előre, hogy minden este jó buli várja őket, azok elővételben 50 lejért válthatnak bérletet a teljes hétre. Akiket csak a vasárnapi Irie Maffiás záróbuli érdekel, azok 20 lejért vehetnek elővételben jegyet – írják.

A helyszínen, azaz a törökvágási bulisátornál szerda, csütörtök, péntek és szombat este 10 lejes jegy vásárolható, vasárnap pedig 30 lejbe kerül majd a belépés. Elővételes jegyek május 5-ig kaphatóak a KMDSZ irodában. Az eseménnyel, illetve a bulikkal kapcsolatos további információk a Diáknapok honlapján, illetve Facebook-oldalán érhetők el.

Kimaradt?