Wannabe Leader’s Club indul diákoknak

Ingyenes képzést indít Marosvásárhelyen március 1 és június 30. között heti rendszerességgel a Wannabe Leader's Club keretében a Linguaprof nyelvközpont. A képzés az első lépést jelenti a sikeres karrier felépítésében, ahol alkalmuk adódik a tehetséges középiskolás diákoknak sikeres üzletemberekkel és szakemberekkel találkozni, elsajátítani a vezetőkészség titkait.

A rendezvénysorozat azoknak a középiskolásoknak szól, akik meg szeretnék ismerni a business világát, de ugyanabban az időben az angol nyelvtudásukat is gyarapítani szeretnék. A rendezvénysorozat minden napján karrierlehetőségeket mutatnak be a diákoknak, coachinggal és esettanulmányokkal fűszerezve, amiket az interaktív workshopokon mélyebben is tanulmányozhatnak. Periodikusan, a workshopok keretén belül, versenyeket is tartanak, amikor a zsűri a legjobb projekteket és ötleteket díjazza.

A menedzsment, tanácsadás és egyéb szakterületek rajongói, részt vehetnek egy szimulációs játékban, ahol megtudhatják és megismerhetik, hogyan kell vezetőként különböző helyzetekben viselkedni. A játék végén megbeszélhetik a résztvevő szakemberekkel milyen következményeket vontak le és melyek a kényes helyzetek leghatékonyabb kezelési módszerei. A Wannabe Leader's Club lehetőséget ad a középiskolás diákoknak, hogy különböző szakterületeket megismerjenek, ezzel pedig megérthetik, hogy bizonyos szakma alkalmas-e számukra.

A Linguaprof nyelvközpont abból a célból jött létre, hogy lehetőséget nyújtson mindazok számára, akik ideális feltételek mellett szeretnék tökéletesíteni idegennyelv-tudásukat. A Linguaprof az általános management tréningek, üzleti angol és német kurzusok mellett különböző szakképesítéssel rendelkezőknek is szervez angol nyelvtréninget, mint például a gyógyszeripar (marketing) alkalmazottjainak, szálloda- és vendéglátóipari szakképzetteknek, jogászoknak, orvosoknak, nővéreknek, valamint titkárnőknek és a hadseregben dolgozóknak. Több mint öt év tapasztalattal rendelkezik a világcégek különböző szakokban dolgozó alkalmazottjaival, több mint 2 000 diákkal és több mint 30 000 letanított órával.

A szemináriumok gyakorlati része a tapasztalathiány miatt kialakult patthelyzet megtörésére ad lehetőséget. Ugyanakkor a diákok marosvásárhelyi sikeres szakemberekkel és munkáltatókkal is találkozhatnak. A program keretén belül felfedezhetik a leadership guruk, mint például John C. Maxwell, Tony Robin rejtélyeit, hogy mi kell ahhoz, hogy sikeres emberekké váljanak.

A rendezvényen való részvétel ingyenes.

Kimaradt?