Háromszor elgázoltak és megvertek egy embert Csíkrákoson

Járművével elgázolta, cserbenhagyta, visszament és megverte, majd ismét elgázolta, aztán harmadszorra is elütötte csíkszeredai áldozatát egy csicsói sofőr szombaton hajnalban Csíkrákoson – írja a Székelyhon.

Több sérülést is elszenvedett az a férfi, akit szombaton többször is elütött ugyanaz az autó, miközben még meg is verték. Az áldozat aznap reggel jelentkezett a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházban. A 22 éves csíkszeredai G. A. elmondása szerint bántalmazás és gázolás áldozata lett egy csíkrákosi szórakozóhely előtt, illetve az E578 jelzésű európai úton, az elkövetőt azonban nem tudta azonosítani.

A rendőrség egy nyomozócsoportja azonnal a rákosi helyszínre sietett, ahol a 35 éves csíkcsicsói P. I. személyében azonosította a gázolót és bántalmazót. A hatóság eddigi vizsgálatai szerint szombatra virradóra az alkohol befolyása alatt lévő áldozat jobb lábfején egy szórakozóhely előtt hajtott át járművével P. I., majd egy kiadós szóváltást követően Csíkszentdomokosra távozott.

A visszaúton Csíkrákos központjában találta G. A.-t, akit két utasa – a 15 éves rákosi B. H. és a 24 éves madéfalvi B. R. – segítségével megvert. A bántalmazott megpróbált elmenekülni, P. I. viszont autóval utána hajtott, és kétszer elütötte. A tettesek ellen eljárást indítanak.

Kimaradt?