Kézműves bolt és karácsonyi vásár nyílik Székelyudvarhelyen

Karácsonyhoz közeledve sok izgalmas dolog történt a KézMűvész háza táján is. Az egyesület megnyitotta Erdély első pop up store-ját, egy időszakos kézműves boltot Székelyudvarhely központjában, de ezen kívül a KézMűvész történetében először karácsonyi vásárral készülünk a marosvásárhelyi G. Caféban.

A KézMűvész kocsmavásárokból ismerős színvonal és alkotói közösség várja azokat, akik kézzel készített ajándékokkal szeretnék meglepni szeretteiket karácsonyra: nemezből készült karácsonyfadíszek és kiegészítők, papírból készült táskák, sújtás technikával készült ékszerek, fából készült ékszerek és karácsonyfadíszek, ékszergyurmából és designtextilből készült ékszerek, táskák, pénztárcák, gyerekholmik, természetes kozmetikumok, horgolt ékszerek és karácsonyfadíszek, gyöngyékszerek, üvegfestéssel készült használati tárgyak, képeslapok, bőrből készült ékszerek, drótékszerek, festmények, kézzel festett és vart táskák és a KézMűvész Kávézó pop up store kínálatának egy része.

A KézMűvész Karácsonyi Vására, melye a marosvásárhelyi G. Caféban szervez december 19-20-én, pénteken és szombaton 10:00 órától estig lesz nyitva a G. Café udvarán.  A vásár mellett a kultúrkocsma megszokott kínálatával és műhelymunkákkal, workshopokkal várjuk az érdeklődőket.

A vásár eseménye itt található a Facebookon.

Kimaradt?