Újabb halálos baleset történt Kézdiszentléleken

Elgázolt egy 64 éves asszonyt egy ittas autós Kézdiszentléleken. A nő a helyszínen meghalt. Ez néhány hónap alatt a második halálos autóbaleset a háromszéki községben.

A hétvégén történt gázolásról hétfőn számolt be a rendőrség. E szerint a 64 éves kézdiszentléleki asszony szombat este kerékpárjával haladt a főúton, amikor egy Kézdivásárhely felé tartó autó hátulról elütötte. A baleset az 54 éves gépjárművezető szerint azért történt, mert a kerékpár nem volt kivilágítva.

A sofőr vérében alkoholt mutatott ki a szonda, ezért a férfit vérvételre küldték egy kórházba. A rendőrség szerint gondatlanságból elkövetett emberölésért és ittas vezetésért indulhat eljárás ellene.

Mint ismert, augusztus 10-én egy kézdiszentléleki kislányt ütött el egy motoros. A kislány túlélte a szerencsétlenséget, ám a motoros meghalt. Az ügynek nagy visszhangja lett, mert a segítségére siető társát majdnem meglincselték a gyerek hozzátartozói. Magyarországi és hazai motorosok több megemlékezést is tartottak a nyáron a baleset helyszínén. Az ügy kivizsgálása egyébként még folyamatban van.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?