Őszi felvételi a kolozsvári Sapientián

A Sapientia EMTE kolozsvári Természettudományi és Művészeti Karán alapképzésre és mesteri szakra is lehet még jelentkezni.

Az őszi felvételire megmaradt helyek száma Környezettudomány szakon 10 fizetéses hely, Nemzetközi kapcsolatok és európai tanulmányok szakon 5 tandíjmentes, 17 fizetéses hely, Filmművészet, fotóművészet, média szakon 1 fizetéses hely, jogon 8 tandíjmentes és 20 fizetéses hely, Diplomácia és interkulturális tanulmányok (mesteri) szakon 1 tandíjmentes és 9 fizetéses hely.

A megmaradt helyekre a Kar őszi felvételit hirdet szeptember 4-10 közötti beiratkozással (kivételt képez a Filmművészet, fotóművészet, média szak, mert itt csak szeptember 9-ig tart az iratkozás). Jelentkezni a Kar Tordai úti épületének A314-es termében lehet naponta 9 és 16 óra között (hétvégén is).

Jog szakon a felvételi 2014. szeptember 11-én, míg a Filmművészet, fotóművészet, média szakon 2014. szeptember 9-10-én zajlik. A Diplomácia és interkulturális tanulmányok mesterképző motivációs beszélgetésének időpontja: 2014. szeptember 11., 10:00 óra.

Kimaradt?