Liga 1: nem sikerült Toni Conceicao bemutatkozása a Kolozsvári CFR kispadján

Nem hozta meg várt eredményét az edzőváltás a Kolozsvári CFR-nél, a Toni Conceicao vezette bajnokcsapat a labdarúgó Liga 1 második fordulójában csak gól nélküli döntetlenre volt képes az újonc Dunărea Călărași ellen. 

Mint korábban írtuk, a Bajnokok Ligája 2. fordulójában a Malmö FF-től hazai pályán elszenvedett vereség után edzőváltás történt a fellegvári csapatnál: mindössze három hivatalos mérkőzés után elküldték Edward Iordănescut, és visszahozták a korábban már kétszer is kinevezett Toni Conceicaót.

A portugál edzőnek nem sikerült túl fényesen a bemutatkozás, az általa vezetett csapat, egy szürke összecsapás végén csak gólnélküli döntetlenre volt képes az újonc Dunărea Călărași ellen.

A vasutasok ezzel immár második döntetlenjüket érték el a 2018-2019-es bajnoki idényben, hiszen az első fordulóban a Constantin Rădulescu stadionban 1-1-es döntetlent játszottak a FC Botoșani ellen.

A Kolozsvári CFR legközelebb Malmőben lép pályára a BL-ben, ahol megpróbál visszavágni a hazai pályán elszenvedett vereségért. 

Liga 1,  a 2. forduló eredményei
FC Botoşani-FC Hermannstadt 2-0
Dunărea Călăraşi-Kolozsvári CFR 0-0
Poli Iaşi-Astra (szombat, 21:00)
Sepsi OSK-CSU Craiova (vasárnap, 18:00)
FCSB-Dinamo (vasárnap, 21:00)
FC Voluntari-Gaz Metan (hétfő, 18:00)
Concordia-Viitorul (hétfő, 21:00)

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?