Eugen Neagoe edző két évre hosszabbított a Sepsi OSK-val

Eugen Neagoe marad a hazai labdarúgás élvonalában szereplő Sepsi OSK focicsapat edzője. Bár más klubok is csábították, illetve a hazai sportsajtó már kész tényként kezelte, hogy a következő idényben Eugen Neagoe az Astra Giurgiu csapatát irányítja majd, a Sepsi OSK vezetőségének és az edzőnek szerdán sikerült megállapodnia és két évre szóló szerződést kötöttek, tájékoztatta a Maszolt Csinta Samu.

A sepsiszentgyörgyi fociklub igazgatója szerint anyagi szempontból nem tudtak ugyan versenyezni a többi ajánlattal, de egyértelművé tették, hogy teljes mértékben élvezi a vezetőség bizalmát, és szabad kezet kap a csapat felépítésében és irányításában.

Csinta Samu arról is tájékoztatott, hogy elkezdődött az új csapat kialakítása, a játékoskeret egy része kicserélődik. Az már biztosan tudni, hogy megválnak Albert Dalmau, Alejandro Gorrin, Felipe Oliveira, Nick Ross, Benjamin Kuku és Constantin Dima játékosoktól, helyükbe mások igazolásán dolgoznak. A szakmai stábból távozik Dumitru Stîngaciu, helyébe is új kapusedző érkezik.

A csapat június 14-én kezdi meg a július végén induló bajnoki idényre való felkészülést. Június 26-án a bajnok Kolozsvári CFR ellen játsszák első edzőmérkőzésüket majd Ausztriába utaznak edzőtáborba.

Kapcsolódók

Kimaradt?