Így hergelte volna a sepsiszentgyörgyieket a Voluntari játékosa

„Ez itt Románia” feliratú pólót vett fel a meze alá a Sepsi OSK elleni mérkőzés előtt a Voluntari játékosa, és azt gondolta, ha majd gólt szerez, akkor ezt mutatja fel a magyar drukkereknek.

Mint korábban írtuk, hétfőn a sepsiszentgyörgyiek első alkalommal játszhattak saját stadionjukban, amióta feljutottak az első ligába. A Sepsi OSK a Voluntari együttesét fogadta, az eredmény 2-2 lett.

A vendégcsapat egyik játékosa, Gabriel Deac saját készítésű pólóval készült a szentgyörgyiek elleni meccsre, amellyel azt üzente volna, hogy "Ez itt Románia". Ezt a meze alá vette fel, és azt gondolta, ha gólt szerez, akkor ezt mutatja fel a magyar drukkereknek. A 77. percben beálló Deac végül nem szerzett gólt, de az öltözőben lefotózta magát a pólóban, s a képet kitette Instagramra.

A mérkőzés utáni nyilatkozatában a játékos nehezményezte, hogy a szentgyörgyiek nem románul beszélnek. "Jól fogadtak egyébként minket, mindenki kedves volt velünk, de furcsa volt, hogy nem románul beszéltek a saját országunkban. Tudom, hogy az utcákban kifeszítették a magyar zászlót, és hogy a hokijátékosok a magyar himnuszt énekelték… Sok minden történt" – nyilatkozta a ProSportnak.

Kapcsolódók

Kimaradt?