Sepsi OSK: minden jegy elkelt az első hazai mérkőzésre

Háromszéki szurkolókkal teli stadionban játssza első valóban hazai mérkőzését a Sepsi OSK. Mint arról beszámoltunk március 19-én, este háromnegyed kilenctől a sepsiszentgyörgyi stadionban játszik a Sepsi OSK focicsapat az FC Voluntari ellen.

A Liga 1-es labdarúgó mérkőzés iránt rendkívül nagy az érdeklődés, hiszen két nap alatt minden belépő elkelt, közölte a Sepsi OSK. A szurkolók sorba álltak, hogy jegyet kapjanak a sepsiszentgyörgyi focicsapat első, valóban hazai mérkőzésére, így jövő hétfőn biztosan megtelik a 4774 ülőhellyel rendelkező stadion.

„Újabb játékost igazoltunk, a legfontosabbat, a szurkolókat” – nyilatkozta Diószegi László a csapat főtámogatója, aki szerint, mivel az első, valóban hazai pályán zajló mérkőzésre az esti órákban kerül sor, kénytelenek voltak egy újabb anyagi erőfeszítést tenni és 40 ezer euróért béreltek reflektorokat.

A Liga 1-es labdarúgó találkozóra egy belépő 30 lejbe került, a fedett lelátókra szóló belépőért pedig 50 lejt kellett fizetni. A Sepsi OSK, amely jelenleg 12. helyen áll az 1. Ligában, eddigi mérkőzéseit Brassóban, majd Ploiești-en rendezte.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?