Fontos lépésre szánta rá magát Michael Schumacher családja

Német sajtóértesülés szerint a lassan négy éve súlyos agysérülést szenvedett Michael Schumachert az USA-ba vihetik egy ottani specialistához.

A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher 2013 decemberének végén, alig egy évvel visszavonulása után szenvedett súlyos agysérülést egy franciaországi síbalesetben. Az F1-legendát kilenc hónapos kórházi kezelés után 2014 szeptemberében szállították a család svájci otthonában kialakított miniklinikára, állapotáról pedig azóta sem tudni semmit.

Igen valószínű, hogy a 48 éves exversenyzőnél az elmúlt négy évben nem történt jelentős javulás, a német Bravo értesülése szerint ezért is készülnek arra, hogy az USA-ba szállítsák – írja a vezess.hu autós portál.

A német magazin szerint Schumacher felesége, Corinna a család texasi ranch-ére vinné férjét, hogy ott próbálkozzon meg a kezelésével egy neves agyspecialista, bizonyos Mark Weeks, aki talán “új reményt” adhat a családnak.

“Hatalmas tapasztalatunk van az agysérüléses pácienseket illetően. Európában talán egy kórház sem kezel annyi esetet, mint mi” – idézte a Bravo az orvost.

Kapcsolódók

Kimaradt?