Botrányosan viselkedett a Sepsi OSK volt dinamós játékosa

Volt csapata szurkolóival ünnepeltette magát Bukarestben a Dinamo elleni hétfő esti mérkőzés végén Patrick Petre, a Sepsi OSK játékosa. A sportsajtónak azt nyilatkozta, „nem akart föltétlenül gólt szerezni” a fővárosban.

Patrick Petrét egy szezonra vette kölcsön a Dinamótól a sepsiszentgyörgyi csapat. A fővárosiak szívesen szabadultak tőle, mert fegyelmi problémái is voltak. A 20 éves közzéppályás egy nagy gólhelyzetet is kihagyott a volt klubja elleni mérkőzésen, amely a bukarestiek egygólos győzelmével zárult.

„Itthon éreztem magam, vágytam arra, hogy a Ștefan cel Mare stadionban játszhassam. A szurkolók megtapsoltak, jól volt itt lenni (…) Nem akartam föltétlen gólt szerezni, azt szerettem volna, hogy ne veszítsünk. A legfontosabb számomra, hogy pályára léphessek” – idézte a mérkőzés utáni nyilatkozatát a gsp.ro.

A Sepsi OSK szurkolóinak Facebook-oldalán a játékos megkapta a magáét a magatartásáért. A kommentelők közül többen arcátlannak, szégyentelennek, jellemtelennek nevezik a középpályást.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?