Belgium: jó eredménnyel rajtolt Bölöni László csapata

Bölöni László kinevezése óta első tétmérkőzését játszotta pénteken este a Royal Antwerp FC, amely az élvonalbeli belga labdarúgó-bajnokság szezonnyitó találkozóján nem kapott ki a címvédő Anderlechtől.

Az Antwerp 13 év után tért vissza az első osztályba, Bölöni Lászlót a feljutást követően szerződtették a vezetőedzői posztra.

Az első fordulóban az RAFC a bajnok Anderlechtet látta vendégül, s bár a mérkőzést a vendégek uralták, a 0–0-s végeredmény inkább a hazaiakat boldogította.

Az Anderlechtnél Alexandru Chipciu végigjátszotta a meccset, míg a szintén román válogatott Nicolae Stanciu a 74. percben állt be.

A végső sípszó után érdekes jelenetet rögzítettek a kamerák. Bölöni László heves gesztikulálás kíséretében kiosztott néhány tanácsot Stanciunak, aki később a következőt nyilatkozta:

„A meccs után beszélgettünk egy keveset Bölöni úrral. Konstruktív társalgás volt, adott néhány tanácsot. Megjegyeztem, amiket mondott és biztos vagyok benne, hogy segíteni fog mindaz, amit közvetített felém”.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?