Hadnagy Attila szerint ez nagyon nehéz meccs lesz

A Sepsi OSK keretéből Hadnagy Attila, Sebastian Ghinga, Ionuț Ursu, Victoraș Astafei és Fülöp István számára is különleges lesz a pénteki kiszállás, hiszen mind az öt labdarúgó játszott korábban az ellenfél csapatában.

Akárcsak egy hete, most is a sepsiszentgyörgyiek nyitják a fordulót. Múlt pénteken a piros-fehérek 2–1-re győztek Brassóban a bukaresti Juventus ellen, ezúttal pedig Moldvába látogatnak.

„Nagyon nehéz meccs vár ránk. A Botoșani otthonában nem könnyű nyerni, de mi egy sikeres mérkőzésen vagyunk túl, jó a hangulat a csapaton belül” – nyilatkozta Hadnagy Attila, aki három teljes szezont húzott le korábban az FC Botoșani-nál, ahol 94 mérkőzés alatt 28 gólt szerzett.

Az FC Botoșani hivatalos Facebook-oldalán a két nagy visszatérővel, Hadnagy Attilával és Fülöp Istvánnal csalogatják a nézőket a bajnokira. Korábban Victoraș Astafei, Sebastian Ghinga, illetve Ionuț Ursu is megfordult a klubnál, úgy tűnik, róluk megfeledkeztek a moldvaiak.

A botoșani-i csapat két pozitív eredménnyel kezdte az idényt. Az első körben a Kolozsvári CFR csak egy pontot tudott elvinni a városi stadionból. Az FC Botoșani ezt követően a második forduló legnagyobb meglepetését vitte véghez azzal, hogy idegenben felülmúlta az Európa Liga selejtezőjében induló Dinamót.

Román labdarúgó I. osztály, alapszakasz

A harmadik forduló programja

Péntek (július 28.)
18.30 FC Botoșani–Sepsi OSK
21.00 Concordia Chiajna–CSM Poli Iași

Szombat
18.30 Juventus București–FC Voluntari
21.00 Medgyesi Gázmetán–Kolozsvári CFR

Vasárnap
18.00 FC Viitorul–Dinamo
21.00 FSCB–CS U Craiova

Hétfő 21.00
​Astra Giurgiu–Temesvári ACS Poli


 

Kapcsolódók

Kimaradt?