Új edzővel próbálja meg a feljutást az UTA

Adrian Mihalcea személyében új vezetőedzővel készül az 2017–2018-as másodosztályú labdarúgó-bajnokságra az UTA – jelentette be honlapján az aradi egyesület.

Az új tréner Laurențiu Roșut váltja, akit tavaly októberben, szezon közben neveztek ki, és akivel a II. Liga harmadik helyén végzett a csapat. A piros-fehérek az osztályozón végül kettős vereséggel maradtak alul az ACS Polival szemben.

Az új edző aktív játékosként román bajnok és kupagyőztes volt a fővárosi Dinamóval, de pályafutása során szerepelt még a Dunărea Călărași, az FC Vaslui, az Astra Ploiești, az Unirea Urziceni, a Concordia Chiajna és az Unirea Slobozia csapatában, illetve külföldön a Hellas Veronában, a Genoában, a kínai Chunnam Dragons és a ciprusi Aris Limasszol együttesében. 1998 és 2003 között 16 alkalommal öltötte magára a román válogatott mezét.

Edzőként az Unirea Slobozia és az ACS Berceni csapatainál dolgozott korábban, a nemrég zárult idényben a Dunărea Călărași szakvezetője volt. Az UTA élén a célkitűzése a csapat élvonalba juttatása, miután a legutóbbi két szezonban az osztályozón bukta el a feljutást a gárda.

Új játékosokat igazoltak

Adrian Mihalcea péntek délután fél öttől az újaradi Motorul-pályán vezényli az első edzést az UTÁ-nak. A nyári átigazolási szezonban eddig négy új játékost szerződtetett az aradi klub. Mădălin Ciucă az élvonalbeli Poli Iaști-tól érkezett, Dan Roman legutóbb a szintén első osztályú Kolozsvári CFR-ben játszott, míg Bogdan Caucă és Ștefan Grigorie a II. Ligában érdekelt, de a szezon végén feloszlott Brassói FC labdarúgója volt. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?