Semmi meglepő, csak egy újabb Astra-játékos a Steauánál

A Fotbal Club Steaua București újból megegyezett egy olyan labdarúgóval, aki az Astra Giurgiu színeiben vált ismertté a román bajnokságban.

A bukaresti klub szerdán bejelentette Júnior Morais érkezését, a 30 éves brazil balhátvéd hároméves szerződést kötött a Liga 1-ben második helyet szerző FCSB-vel. A dél-amerikai légiós – aki a tizenkettes számú mezt viselheti új csapatában – pénteken csatlakozik a kerethez.

​„Nagyon örülök, amiért ilyen nagy csapathoz kerültem, mint a Steaua. Szeretnék jó teljesítményt nyújtani, remélem egészséges leszek és tudom élvezni a focit az új társakkal” – nyilatkozta Júnior Morais.

A teljes nevén Iraneuton Sousa Morais Junior 1986. július 22-én született Sao Luis városában. Pályafutását a Sao Cristovao csapatánál kezdte, ahonnan 2009-ben leigazolta a portugál Freamunde. Két évvel később szerződtette az Astra Giurgiu, amellyel 2014-ben Románia Kupát, a 2015–2016-os idényben pedig bajnokságot nyert, emellett kétszeres román szuperkupa-győztes.

Az Astra Giurgiunál 256 mérkőzésen nyolc gólja és 34 gólpassza volt.

A FCSB jelenlegi játékoskeretéből Denis Alibec, Fernando Boldrin, William De Amorim, illetve Gabriel Enache is az Astra Giurgiut erősítette korábban.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?