A CSM Digi győzött Nagyváradon, vasárnap folytatódik a nagydöntő

A CSM Digi a szombati mérkőzésen 9-5-re legyőzte a Steauát, vasárnap 11 órától ismét megmérkőzik a két pólócsapat a váradi Ioan Alexandrescu Uszodában. Komoly tétje volt a CSM Digi számára a szombati mérkőzésnek, hiszen ha a Steaua győz, övék a bajnoki cím.

A váradi játékosok azonban ma meghálálták kicsi, de lelkes szurkolócsapatuk bizalmát, és 9–5-re győztek (3–2, 2–0, 2–1, 2–2). Bár a nézőtéren sok volt az üres hely, a CSM-t végig hangosan biztatták szurkolóik.

Az első gólt a váradiak szerezték, a bukarestiek hamar egyenlítettek és rövid időre át is vették a vezetést, egyetlen alkalommal a meccs során, hiszen már az első negyedet a CSM nyerte, majd a meccs végéig megőrizte előnyét, így kiharcolta a negyedik mérkőzést, mely szintén Váradon lesz. Amennyiben vasárnap is győznek a váradiak, a döntőt Bukarestben játsszák majd.A CSM Digi legeredményesebb játékosa Ramiro Georgescu, a Steauaé Dorde Filipovici volt, mindketten 3-3 gólt szeretek csapatuknak. Szabó István két gólt szerzett a váradi csapatnak, Nicolae Diaconu, Mihnea Gheorghe, Tiberiu Negrean és Andrei Prioteasa pedig egy-egy gólt lőtt. A Steaua két másik gólját Nikola Murisic szerezte.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?