Leo Gudas marad a Sportklub vezetőedzője

A következő szezonban is Leo Gudas és Hozó Levente irányítja a Csíkszeredai Sportklub férfi jégkorongcsapatát. A kék-fehérek első nyári szerzeménye a 19 éves Rokaly Szilárd.

A csapatot a múlt szezon közepén átvevő Leo Gudas marad a csapat vezetőedzője, miután két éves szerződést írt alá. A cseh szakember a 2016/2017-es idény során Tom McCarthytól vette át a csapat vezetését és irányítása alatt két döntőt is játszhatott a kék-fehér alakulat a Románia-kupában, illetve a honi bajnokságban. Gudas keze alatt a MOL Ligában is folyamatosan alakult a csapat játéka, jó irányba.

A Csíkszeredai Sportklub továbbá leigazolta Rokaly Szilárdot, aki a nyáron csatlakozik a kerethez. A 19 esztendős gyergyószentmiklósi születésű, de a Csíkszeredai ISK-ban is megfordult csatár Székesfehérvárról teszi át a székhelyét Csíkszeredába. A MOL Ligában a legutóbbi idényben két mérkőzésen jutott szóhoz, egy gólpassz fűződik a nevéhez.

A csapattal kapcsolatos további információ, hogy a héten Hozó Levente másodedző vezetésével a keret elkezdte a nyári felkészülést. Az első hét orvosi vizsgákkal zárul, majd jövő héten kezdődik a tesztelések időszaka.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?