FCSB: Reghecampf helyét Dică veszi át

Laurențiu Reghecampf távozik a Steauától, a vezetőedző nem tölti ki a 2018 nyaráig érvényes szerződését. A következő szezontól Nicolae Dică irányítja a csapatot, amely az elmúlt hétvégén nem tudta megnyerni az első osztályú román labdarúgó-bajnokságot.

„Másfél évig nagyon keményen dolgoztunk a Steauánál. Reméltük, hogy a munkánk gyümölcse a bajnoki elsőség lesz. Bízom benne, hogy Nicolae Dică jó választás erre a posztra. Száz százalékban steauásnak számít, egy olyan edző, aki alaulról indult és eredményeket ért el. Másodedzőként is dolgozott a klubnál, ismeri a rendszert, tudja, mit kérnek itt. Nagyon örülnék, ha Dică jövőre megnyerné a bajnoki címet” – nyilatkozta Reghecampf.

Laurențiu Reghecampfnak arab országokból vannak ajánlatai, mint mondta, jövő héten dönti el, melyik klubnál folytatja edzői karrierjét. Az edzőváltást elsőként George Becali, a FCSB tulajdonosa jelentette be hétfőn. „Ígéretett tettem Nicolae Dică-nek, hogy csapatot csinálok neki. Ő azt mondta, javasol számomra néhány játékost, meglátjuk” – mondta Becali.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?